Kamarai biztosítások

Kötelező felelősségbiztosítás, magán egészségbiztosítás, utasbiztosítás - kedvező megoldások a Kamara tagjainak számára

A  biztosítások rendszere kiegészült a kazáncserékhez kapcsolódó felelősségbiztosítással.

A Magyar Mérnöki Kamara 2018. január 1-től mind díjában mind szolgáltatásában egyedien kedvező felelősségbiztosítási rendszert vezet be. A felelősségbiztosítás szükségessége megkérdőjelezhetetlen, sőt, számos esetben most már kötelező is. A Magyar Mérnöki Kamara által bevezetett, és kizárólag a Magyar Mérnöki Kamarán keresztül, a Magyar Mérnöki Kamara tagjainak és nyilvántartottainak elérhető felelősségbiztosítási rendszer két alapvető pilléren nyugszik.

 

 

Kötelező szakmai felelősségbiztosítás egyszerű bejelentéshez

Az első pillér a kötelező tervezői felelősségbiztosítás, amely a lakóépületek építésének egyszerű bejelentéséhez kapcsolódik. A kötelező tervezői felelősségbiztosítás biztosítói partnere a Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület (KÖBE), mely a Magyar Mérnöki Kamara számára 30% kedvezménnyel kínálja termékét. A kötési folyamat egyszerű, mindösszesen egy kattintás az alábbi linkre , ahol az adatközlő kitöltését követően online megkapjuk a biztosító ajánlatát.

Adatkitöltés és ajánlatkérés: https://www.mernokfelelosseg.hu/kobe

 

 

Mérnökszakmai felelősségbiztosítás

A második pillér egy bővebb szolgáltatású mérnökszakmai felelősségbiztosítás. Biztosító partner a Generali Biztosító Zrt. A termék, kizárólag a Kamarán keresztül elérhetően, nemcsak díjazásában, hanem szolgáltatásában is teljesen egyedi. Alapkedvezményként tartalmaz egy 20% mértéket, mely 60% mértékig tovább bővíthető, és az alapdíjnak része az alvállalkozói kiterjesztés, az utófedezet, a visszamenőleges fedezet, a tisztán vagyoni károk térítése és a felére csökkentett kárrendezési idő. Szintén egyedi a termékben, hogy felelős műszaki vezetők, műszaki ellenőrök, energetikai szakreferensek, energetikai auditorok önállóan is köthetik a szerződést. A kötési folyamat egyszerű, az alábbi linkre kattintva online kitölthető az adatközlő nyomtatvány, melynek beküldését követően megkapjuk a biztosító társaság ajánlatát. Természetesen egyedi konstrukciókra és bővített fedezet elérése is van lehetőség.

Adatkitöltés és ajánlatkérés: https://www.mernokfelelosseg.hu/generali


 Magán egészségbiztosítás

Hosszadalmas várólisták? Nem megfelelő színvonalú egészségügyi intézmények? Hálapénz? A Generali Private Care magán egészségbiztosítással ezeket mind elkerülheti, 10 % Mérnök Kamarai kedvezménnyel! A betegség esetén a biztosító megszervezi Önnek a járóbeteg alap – és szakellátást magánegészségügyi intézményben, ahol az Önnek megfelelő időpontban fogadják és kezelik, melyet a biztosítás térít. Igényének megfelelően négy szolgáltatási csomag közül is választhat és valamennyi csomagra igénybe vehető a 10 % Mérnök Kamarai kedvezmény!

Kitölthető adatlap , regisztráció

Egyéb kedvezményes biztosítások kamarai tagoknak
Az alábbi oldalon a GENERALI Biztosító Zrt. Magyar Mérnöki Kamarával kötött egyedi megállapodás keretében kínál kedvezményes biztosítási konstrukciókat a Magyar Mérnöki Kamara tagjai és nyilvántartottjai számára az alábbi területeken:

- Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás
- CASCO biztosítás
- Lakás biztosítás
- Egyéni élet-, baleset-, egészségbiztosítás

TOVÁBB AZ EGYEDI KEDVEZMÉNYEKET TARTALMAZÓ OLDALRA

TESZT

 

Utasbiztosítás

A kamarai tagok számára a MAPFRE Biztosító egyedi, kamarai utasbiztosítási kedvezményt nyújt. A Kamara tagjai a Kamara honlapján megtalálható linken keresztüli biztosításkötéseknél 15% extra, egyedi kedvezményre jogosultak. 

A biztosítás kötésére szolgáló link itt érhető el: 

https://mapfreonline.hu/cms/open?p=MuclXjDe9Hc1N823O

 

A biztosításkötési folyamat teljesen online és papírmentes, a díjfizetés bankkártyával történik, így akár utazás előtt rövid idővel is köthető! A megkötendő utasbiztosítás az igényeknek megfelelően rugalmasan összeállítható!

A biztosítás kalkulált díja már tartalmazza a kamarai kedvezményt is!

Gázkészülékcsere felelősségbiztosítás

gázkészüléscsereBIZTOSÍTÁS

Már a gázkészülékcseréhez kapcsolódó kötelező felelősségbiztosítás is kamarai kedvezménnyel köthető !

A 19/2009. (I.30.) Kormányrendelet 1-es számú mellékletének 6.9. pontja kötelezően írja elő a biztosítás megkötését a készülékcsere gázszerelésének műszaki-biztonsági szempontú ellenőrzése kapcsán.
Azon érintettek, akik kizárólag ezen tevékenységüket szeretnék biztosítani, 10 % egyedi, Magyar Mérnöki Kamara kedvezménnyel köthetik meg biztosításukat 2019. február 01. napjától!