febr.
26

Kamarai díjak, kitüntetések 2021

Megszületett a döntés a legfontosabb kamarai kitüntetésekről. A kitüntetettek névsora a címre kattintva érhető el. A díjak átadására a járványhelyzet miatt később kerül sor.

Az Év Mérnöke Aranygyűrű életműdíjat idén Schulek Jánosnak, a Főmterv Zrt. műszaki igazgatójának, a mérnöki létesítmény kategóriában pedig a szegedi lézerközpont (ELI) BIM-szemléletű gépészeti tervezéséért Virág Zoltánnak, a Duoplan Kft. ügyvezetőjének ítélte a bíráló testület.

2021-ben a magas színvonalú köztestületi és mérnöki tevékenységet elismerni hivatott Zielinski Szilárd-díjat kapja: Benedicty Gyula, dr. Kozák Péter, dr. Szabó Éva Ibolya, Takács Zsuzsanna, Tóth Tibor és dr. Zsebik Albin.

A Magyar Mérnöki Kamara tiszteletbeli tagja címet Dr. Bándi Gyula, Dr. Beinschróth József, Evetovic Cvijanovic Kornelija, Hamvas István László, Dr. Kaderják Péter, Dr. Németh Géza és Pap Zoltán veheti át.

A március 4-én bejelentett újabb járványügyi korlátozások miatt az elismeréseket az MMK elnöke, Nagy Gyula egy későbbi időpontban adja át. Az új időpontról és az átadás módjáról a díjazottakat, valamint kamaránk tagságát kellő időben értesítjük.

 

Kapcsolódó anyagok