Beszámoló, vizsga

FIGYELEM!

TÁJÉKOZTATÁS A 2020.11.11-TŐL ÉRVÉNYES RENDELKEZÉSEKRŐL

Frissítve: 2021.02.08.

A 2020. november 11-én életbe lépett a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet, és az annak hatályát meghosszabbító rendeletek miatt a Magyar Mérnöki Kamara a 2021. március elsejéig meghirdetett beszámoló, jogosultsági és minősítő vizsgákat törölte, és újabb értesítésig vizsgákat nem ír ki.

 

A már vizsgára jelentkezetteket nyilvántartjuk, és értesítjük arról, ha újra vizsgáztathatunk. A már befizetett vizsgadíjat egy következő alkalom díjába beszámítjuk.
A vizsgák elmaradása miatt a szakmagyakorlókat hátrányos következmény nem érheti,
így ennek érdekében az alábbiakat kértük a megyei kamarák titkáraitól:
Az egyéves beszámoló vizsga határidő lejárta esetén – a veszélyhelyzet alatt lejáró okmányokhoz hasonlóan – a vizsgázók a veszélyhelyzet megszűnését követő 60. napig pótolhassák vizsgakötelezettségüket.
(Ez azokra is vonatkozzon, akik a 2020. tavaszi veszélyhelyzet alatt kaptak 2020. december 31-es pótlási határidőt, de azóta sem teljesítették a vizsgájukat.)
Az online vizsgarendszer bevezetésén dolgozunk. Az online vizsgáztatás rendszerének kialakítása után itt, a honlapon, illetve az MMK hírlevélben is tájékoztatjuk Önöket. Jelentkezni majd ezután, a vizsganaptárba feltöltött időpontokra lehet.

 

Friss információkért kérjük, kövessék figyelemmel a www.mmk.hu oldalt!
Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, hogy keressenek minket bizalommal telefonos ügyfélszolgálati időnkben, illetve e-mailen (beszamolo@mmk.hu).

Megértésüket köszönjük!

 

 

Beszámolóvizsgák

       Gyakorlati útmutató a beszámolóhoz és jogosultsági vizsgához >>>

       Vizsganaptár, Jelentkezés beszámoló vizsgára >>>

       Felkészülési segédletek, kérdésbankok >>>

       Felmentési kérelmek >>>

Épületenergetikai vizsga

       Jelentkezés épületenergetikai jogosultsági vizsgára >>>

Geodézia szakmai minősítő vizsga

       Geodéziai szakmai minősítő vizsga részletek, tájékoztató >>>

Villámvédelmi vizsga

       Villámvédelmi vizsga részletek, tájékoztató >>>

 

 

A beszámoló vizsgákkal kapcsolatos további információért, kérjük, keresse vizsgaszervező kollégáinkat (  beszamolo@mmk.hu  vagy +36-1-4557080)

Épületenergetikai tanúsító és Geodéziai minősítő vizsgával kapcsolatban kérjük, hogy keresse Kocsisné Fűtő Krisztinát ( kocsisne.krisztina@mmk.hu  vagy +36-1-4557080/ 107 m.)

Villámvédelmi vizsgával kapcsolatban kérjük, hogy keresse Deák Andreát ( deak.andrea@mmk.hu  vagy +36-1-4557080/ 110 m.)