Elismerések

 2018. február   Elismerés: Pekár Imre-díjat kapott Dr. Varga Ferenc

Február 10-én Debrecenben a Hajdú-Bihar Megyei Mérnöki Kamara bálján került átadásra a 2018. évi Pekár Imre-díj, melyet a HBM MK Gépészeti Szakcsoport elnökségi tagja, Dr. Varga Ferenc vehetett át „A hegesztéstechnika és az anyagvizsgálat területén kifejtett, több évtizedes, magas színvonalú szakmai, auditori és oktatói tevékenységéért.” 

Pekár Imre-díj átadása 2018
A képen jobbra Dr. Varga Ferenc, balra Dr. Liska András a HBM MK elnöke (Kép: HBM MK)  

2017. május   Kitüntetés  - Dr. Borbás Lajos Zielinski Szilárd díjat kapott

A Magyar Mérnöki Kamara 2017. május 6-i küldöttgyűlésén vette át Dr. Borbás Lajos a Zielinski Szilárd-díjat melyet „a gép- és járműszerkezetekkel kapcsolatos nemzetközileg elismert fejlesztési munkái mellett a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozatában, annak megalakulásától a szakmai minősítő munka megszervezésében a Minősítő Bizottság elnökeként majd a tagozat alelnökeként, valamint a Magyar Mérnöki Kamara Történeti Bizottságában a kiemelkedő mérnök személyiségek és alkotásaik felkutatásában és dokumentálásában végzett kiemelkedő tevékenységéért” kapott.

Dr. Borbás Lajos Zielinski díjat kapott

2016. április    Dr. Kerényi István kitüntetése

Dr. Kerényi István megkapta a Magyar Gazdaságért Díjat, melyet Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől vett át 2016. március 11-én.

Dr. Kerényi István átveszi a Magyar Gazdaságért díjat